Privatlivspolitik

LumiraDx meddelelse om beskyttelse af personoplysninger

Dine personoplysninger

Det websted ('webstedet'), du er gået ind på, drives af eller på vegne af LumiraDx ('LumiraDx' eller 'virksomheden'), som er dataansvarlig for alle data med hensyn til gældende databestemmelser Beskyttelsen af dine personoplysninger er vigtig for os. Vi respekterer din ret til privatlivets fred, og vil gerne have, at du forstår, hvad vi foretager os med de oplysninger, vi har om dig eller de personer, du indsamler data fra.

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi (LumiraDx) indsamler, deler og bruger dine personoplysninger eller oplysninger indsamlet fra Instruments, vi leverer. Denne privatlivspolitik gælder kun for dette websted. Den gælder f.eks. ikke for tilknyttede websteder, som ejes eller styres af tredjeparter.

Din accept af denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger

Ved at bruge webstedet angiver du din accept af vilkårene i vores aktuelle meddelelse om beskyttelse af personoplysninger, som slået op i dette område af webstedet. Hvis du ikke accepterer et eller flere vilkår i denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger, vil vi bede dig om ikke at opgive personoplysninger på dette websted. Hvis du vælger ikke at opgive personoplysninger på dette websted, vil du muligvis ikke kunne gøre visse ting, f.eks. tilgå bestemte områder af webstedet, rekvirere prøver eller sende os e-mail.

Personoplysninger, der indsamles af os

Vi indsamler muligvis følgende personoplysninger fra dig, når du bruger LumiraDx tjenester eller produkter:

  • Kontaktoplysninger: Oplysninger, der giver os mulighed for at kontakte dig direkte, f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresser forbundet med din konto eller din ordre.
  • Kontooplysninger: Når du downloader og bruger en LumiraDx-app såsom Engage, vil du blive bedt om at registrere dig hos os og oprette en konto. Dine kontooplysninger omfatter brugernavn, adgangskode og kontaktoplysninger såsom navn, adresse og emailadresse.
  • Transaktionsoplysninger: Fortegnelser over de produkter og tjenester, du køber fra os.
  • Leveringsoplysninger: Oplysninger relateret til leveringen af vores produkter til dig.
  • Installations- og servicehistorik: Fortegnelser relateret til installation af vores produkter i dit hjem eller din virksomhed og oplysninger relateret til udførelse af service på det pågældende produkt.
  • Enhedsoplysninger: Oplysninger om de smartphones, mobiltelefoner, computere eller andre elektroniske enheder, som du kobler til vores produkter, website eller LumiraDx-apps, såsom oplysninger om enhedstypen (hvilket kan omfatte unikke identifikationer på udstyr), enhedens operativsystem, hvilken browser du bruger, samt applikationer på enheden, som danner forbindelse til vores produkter og tjenester. De kan også omfatte oplysninger om din internetudbyder, mobilnetværk og din IP-adresse.
  • Deltagelse i spørgeundersøgelser, konkurrencer og reklamefremstød: Vi fører fortegnelser over spørgeundersøgelser, konkurrencer eller reklamekampagner kørt af os, som du evt. deltager i.
  • Fortegnelser over dine samtaler med vores kundesupportteams: Når du deler dine kommentarer og meninger med os, stiller spørgsmål eller fremsætter en klage, fører vi fortegnelse over det. Dette omfatter, når du sender os e-mails og ringer til vores kundeserviceteam. Vi overvåger og registrerer muligvis også vores telefonopkald til dig for at sikre, at vi lever op til vores ønskede standarder såvel som relevante love og bestemmelser.
  • Hvordan du bruger LumiraDx-produkter: Vi vil indsamle oplysninger om, hvordan du bruger LumiraDx-produkter og -tjenester i dit hjem eller din virksomhed og deres ydeevne.
  • Hvordan du bruger en LumiraDx-app og vores websted: Når du bruger en LumiraDx-app eller vores websted, indsamler vi opysninger om, hvilke sider du kigger på, og hvordan du bruger dem.
  • Placeringsoplysninger: Vi vil indsamle oplysninger om din nøjagtige placering, hvis du vælger at dele dette med os. Selv om du ikk’e aktivt deler din placering med os, kan IP-adressen for din smartphone eller computer give os en omtrentlig placering, når du tilslutter dig vores websted eller produkter, men dette vil ikke være mere nøjagtigt end byen, området eller landet, hvor du bruger din enhed.

Det er ikke påkrævet, at du oplyser nogen af de personoplysninger, der er beskrevet ovenfor, til os, men hvis du ikke gør det, vil du muligvis ikke kunne bruge vores produkter og tjenester, eller produkternes funktionalitet kan være nedsat.

Hvad vi bruger dine personoplysninger til

Formål

  • Tilvejebringe vores tjenester til dig og vedligeholde din konto
  • Tage betaling for vores produkter og tjenester
  • Levere produkter til dig
  • Installation og udførelse af service
  • Besvare jeres spørgsmål eller klager
  • Opretholde og forbedre vores produkter og tjenester
  • Sørge for overensstemmelse med forskrifter
  • Dataanalyse og statistisk forskning for at hjælpe os med bedre at forstå, hvordan vores produkter bruges
  • Instruktion af personale
  • Udvikle nye produkter og tjenester
  • Bestemme, hvilke produkter og tjenester der kan være af interesse for dig
  • Direkte markedsføring
  • Undersøge misbrug af din konto, svindel og inddrivelse af gæld

Vi vil muligvis anonymisere og samle personoplysninger, vi er i besiddelse af (sådan at de ikke direkte identificerer dig). Vi vil muligvis bruge anonymiserede og samlede data til formål, der inkluderer testning af vores it-systemer, forskning, dataanalyse, forbedring af vores websted, apps og produkter samt udvikling af vores produkter og tjenester.

Kilder hvorfra vi indsamler dine personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger fra en række forskellige kilder. Disse omfatter følgende:

  • Direkte fra dig:f.eks. når du opretter din LumiraDx-konto hos os, køber produkter og tjenester fra os, udfylder blanketter vi leverer til dig, kontakter os via telefon eller e-mail eller kommunikerer direkte med os på anden måde.
  • Vores websted, app og LumiraDx-produkter:giver os oplysninger om, hvordan du bruger dem.
  • Andre virksomheder, som vi samarbejder med: giver os oplysninger, der hjælper os med at levere vores produkter og tjenester til dig og med at forstå dig bedre. Disse omfatter:
  • Virksomheder i samme virksomhedsgruppe som os:som kan give relevante oplysninger om din gas- eller elektricitetskonto.

Hvem vi deler dine personoplysninger med

Vi deler personoplysninger med følgende parter:

  • Virksomheder i samme virksomhedsgruppe som os:med det formål at yde en tjeneste til dig og forstå vores brug af vores produkter og tjenester.
  • Andre virksomheders’ apps og prdukter:med det formål at hjælpe dig med at bruge apps og produkter, som du slutter til LumiraDx-produkter.
  • Udbringningsvirksomheder:for at levere de produkter, du har bestilt hos os.
  • Andre serviceleverandører og rådgivere:såsom virksomheder, der understøtter vores IT, hjælper os med at analysere de data, vi er i besiddelse af, behandle betalinger, sende meddelelser til vores kunder, give os juridisk eller økonomisk rådgivning og generelt hjælpe os med at levere vores tjenester til dig.
  • Markedsundersøgelse:en gang imellem kan vi bede vores markedsundersøgelsespartnere om at kontakte vores kunder for at hjælpe os med at finde ud af, hvordan vi kan forbedre vores produkter og tjenester.
  • Købere af vores virksomheder:købere eller potentielle købere, som vi sælger vores virksomhed til, eller med hvem vi forhandler om at sælge vores virksomhed.
  • Myndighederne eller vores kontrolinstanser:når vi er forpligtet hertil i kraft af loven eller for at hjælpe i deres undersøgelser eller initiativer for energisektoren.
  • Politi og retshåndhævelse:for at hjælpe med undersøgelse og forebyggelse af kriminalitet, når loven kræver det.

Vi deler ikke personoplysninger med andre end ovenfor nævnte. Vi kan dele aggregerede statistiske oplysninger og analyser med tredjeparter om brugere af vores produkter og tjenester, men vi vil sikre os, at ingen kan identificeres ud fra disse oplysninger, inden vi deler dem.

Direkte markedsføring

I overensstemmelse med de markedsføringspræferencer, du indstillede ved oprettelse af din konto eller på et senere tidspunkt, vil vi muligvis kontakte dig via e-mail, pushmeddelelse, sms, post eller telefon med oplysninger om produkter og tjenester, som vi mener, at du kan være interesseret i.

Hvis du beder os om ikke at kontakte dig via e-mail, pushmeddelelse, sms, post eller telefon i forbindelse med direkte markedsføring, vil’ vi ikke kontakte dig på den måde.

Du kan når som helst lade os vide, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser ved at sende en e-mail til privacy@Lumiradx.com eller kontakte kundeserviceteamet telefonisk eller via webchat.

Du kan også framelde dig vores markedsførings-e-mails ved at klikke på frameldingslinket i de e-mails, som vi sender til dig.

Reklame på andre websteder og apps

Vi samarbejder med vores reklamebureauer for at vise dig reklamer for vores produkter og tjenester på websteder eller apps, som du besøger, på et tidspunkt og på en måde, som vi mener er relevant for dig. For at gøre dette bruger vores reklamebureauer anonymiserede oplysninger om de websider, apps, indhold på sociale medier og reklamer, som du interagerer med eller ser på, når du er på internettet, for at sikre, at de reklamer, du ser, er mere relevante for dig.

De teknikker, som vores reklamebureauer anvender (for at bestemme, hvilke reklamer de skal vise dig), genkender den enhed, du bruger, men er ikke rettet mod dig som en navngiven person. Der bruges typisk cookies og lignende teknologier til at målrette denne type reklamer. Du kan få mere at vide om cookies, og hvordan du kan administrere brugen af dem, ved at læse afsnittet om cookies nedenfor.

Servicemeddelelser

LumiraDx-appen vil sende servicemeddelelser direkte til din smartphone eller enhed via appen, når vi har noget vigtigt eller interessant at gøre dig opmærksom på, eller hvis du har bedt om at modtage meddelelser om visse arrangementer relateret til dine LumiraDx-produkter.

Afhængigt af, hvilken service du vælger, kan du også modtage disse meddelelser som sms eller med e-mail, afhængigt af dine præferencer.

Du kan på ethvert tidspunkt slå servicemeddelelser fra via appen, systemindstillingerne på din smartphone eller din onlinekonto.

Cookies

Hvis du bruger vores websted eller app, vil vi indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer med os online. Vi bruger cookies og andre lignende teknologier til at hjælpe os med at gøre dette.

Du har måske hørt om 'cookies', som er filer eller stykker af information, som din browser lagrer på din computers harddisk. LumiraDx kan bruge disse cookies til at indsamle andre oplysninger under dit besøg på webstedet, f.eks. bestemte områder, som du besøger, og hvilke tjenester du bruger via webstedet. Webstedet kan f.eks. se, at du har givet personoplysninger til LumiraDx, så det afholder sig fra at bede om de samme oplysninger endnu en gang. De fleste browsere er fra starten indstillet til at acceptere cookies. Hvis du foretrækker det, kan du indstille din browser til at afslå brugen af cookies eller til at gøre dig opmærksom på, når der sendes cookies. Hvis du afslår brugen af cookies på webstedet, kan det medføre, at du ikke kan besøge visse områder af webstedet eller modtage personliggjorte oplysninger, når du besøger webstedet. Endvidere prøver LumiraDx konstant at forbedre den måde, vi opretter kampagner for websiden på. For at hjælpe LumiraDx med at gøre dette kan virksomheden måle, hvor effektiv LumiraDx’ webtilstedeværelsen er, ved at bestemme, hvornår du tilgik webstedet, og hvad du klikkede på inden for webstedet. Målestatistikker på webstedet kan blive brugt til at personliggøre din webstedsoplevelse og til - anonymt og i aggregeret form - at evaluere statistikker om brug af websiden. Oplysninger om din computer, f.eks. din IP-adresse (et nummer, din computer er blevet tildelt, som bruges, når du surfer på internettet), hvilken type internetbrowser du bruger, og hvilken type operativsystem du bruger, kan også blive indsamlet og sammenkædet med dine personoplysninger. Dette gøres for at sikre, at besøgende får den bedste webstedsoplevelse, og at de er effektive informationsressourcer. Nogle af de sider, du besøger, kan også indsamle oplysninger ved hjælp af pixelmærker (også kaldet klare GIFs), som kan blive delt med tredjeparter, der direkte støtter LumiraDx’ reklameaktiviteter og webstedsudvikling. For eksempel kan oplysninger om besøgendes brug af webstedet blive delt med vores tredjeparts reklamebureau for bedre at målrette internetbanner-reklamer på webstedet. De oplysninger, der indsamles ved hjælp af disse pixelmærker, er imidlertid ikke personligt identificerbare, men de kan være sammenkædet med personoplysninger.

Overførsel af dine personoplysninger internationalt

De personoplysninger, vi indsamler, kan blive overført til og lagret i lande uden for den Europæiske Union. Nogle af disse jurisdiktioner kræver forskellige niveauer af beskyttelse med hensyn til personoplysninger og, i visse tilfælde, kan lovene i disse lande være mindre beskyttende, end den jurisdiktion, hvor du almindeligvis bor. Vi vil tage alle rimelige hensyn for at sikre, at dine personoplysninger kun bruges i henhold til denne privatlivspolitik og EU’s gældende databeskyttelseslovgivning, og at oplysningerne respekteres og holdes sikre.

Hvor længe lagrer vi personoplysninger

Vi vil lagre dine personoplysninger i en periode, der er fastsat i henhold til nationale retningslinjer og lovmæssige krav.

Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger

Du har følgende rettigheder i forhold til dine personoplysninger:

  • retten til at blive informeret om, hvordan dine personoplysninger bruges
  • retten til at få adgang til personoplysninger, vi har om dig
  • retten til at fravælge at modtage direkte markedsføringsmeddelelser
  • retten til at anmode om at få personoplysninger, vi har om dig, rettet
  • retten til at anmode om at få dine personoplysninger blokeret eller slettet, hvor behandling ikke overholder gældende databeskyttelseslove.

For at benytte dig af disse rettigheder, eller hvis du skulle have spørgsmål om dine rettigheder, bedes du kontakte os ved brug af de oplysninger, der findes i afsnittet ‘Kontakt os’ nedenfor.

Hvis du har et problem med, hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du også klage til UK Information Commissioner’s Office eller Datatilsynet. Vi er her for at hjælpe og tilskynder dig til at kontakte os først for at få løst et problem.

Sammenkædede websteder

Mens du browser på dette websted, kan du få vist automatiske links til andre websteder, der er relevante for et bestemt aspekt af dette websted. Det betyder ikke, at LumiraDx nødvendigvis har forbindelse til disse andre websteder eller deres ejere. Du skal kontakte disse websteder for at tilgå deres politikker for brugen af dine personoplysninger. Andre LumiraDx-websteder kan være styret af separate privatlivspolitikker. Når du går ind på et andet LumiraDx-websted, skal du læse og gennemgå privatlivspolitikken, der styrer det pågældende websted, omhyggeligt

Beskyttelse af børn og unge under atten (18) år

LumiraDx indsamler eller bruger ikke personoplysninger, der er afgivet af børn eller unge under atten (18) år. Hvis du som forælder får kendskab til, at et barn eller en ung under atten (18) år har afgivet personoplysninger til LumiraDx, bedes du kontakte os. (Se 'Kontakt os' nedenfor). HVIS DU ER ET BARN ELLER EN UNG UNDER ATTEN (18) ÅR, BEDER VI DIG OM IKKE AT AFGIVE PERSONOPLYSNINGER TIL LumiraDx.

Ændringer til denne meddelelse

Vi kan fra tid til anden opdatere denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger. Når vi ændrer denne meddelelse på en håndgribelig måde, vil vi opdatere versionsdatoen nederst på denne side. Vi vil forsøge at give dig rimelig varsel om væsentlige ændringer til denne meddelelse, medmindre vi forhindres i at gøre det. Hvis påkrævet ifølge loven vil vi anmode om dit samtykke til ændringer i måden vi bruger dine personoplysninger på.

Kontakt os

I tilfælde af spørgsmål om eller klager i forbindelse med de oplysninger, vi har om dig, bedes du e-maile os på: privacy@lumiradx.com

Dato

24. maj 2018

Vi sætter kundeoplevelsen i fokus og er dedikeret til at gøre tingene rigtigt hver gang.

Kontakt os